Confidențialitate


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIȚI ȘI SĂ ACCEPTAȚI ACESTE REGULI ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ EȘTI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

MATERIALE APICOLE poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

1. In ce fel poate utiliza
MATERIALE APICOLE aceste informatii personale? Informatiile despre tine pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor MATERIALE APICOLE, cum ar fi:
1.1 procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
1.2 oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
1.3 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;
1.4 realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor
MATERIALE APICOLE si ale distribuitorilor sai;
1.5 contactarea dumenavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale
MATERIALE APICOLE si ale distribuitorilor nostri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes (in afara de cazul in care ati facut o cerere)
2. Distribuirea informatiilor despre dumneavostra
2.1
MATERIALE APICOLE are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre Distribuitorii sai , care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si MATERIALE APICOLE.
2.2
MATERIALE APICOLE are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre dumneavoastra catre terti in urmatoarele cazuri:
2.2.1 acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi furnizorii nostri;
2.2.2 tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce v-ar putea interesa.