Termeni și condiții

Intregul continut al acestui site este proprietatea MATERIALE APICOLE si/sau a clientilor sai. Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului.

Continutul materialeapicole.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitandu-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, inscris, al MATERIALE APICOLE, respectiv al clientilor sai.

Conform legilor romane, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. MATERIALE APICOLE si orice alt nume de produs sau serviciu aflat in conexiune cu MATERIALE APICOLE sunt marci ale MATERIALE APICOLE. MATERIALE APICOLE nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind site-ul MATERIALE APICOLE . MATERIALE APICOLE nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. MATERIALE APICOLE isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului MATERIALE APICOLE, catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul MATERIALE APICOLE sau al serviciilor MATERIALE APICOLE, sau in prejudiciul clientilor sai si respectiv al serviciilor acestora. Violarea sistemelor materialeapicole.ro sau a securitatii retelei sunt interzise si pot duce la raspundere civila sau penala. Vom investiga incidentele privind violarile securitatii sistemului sau ale retelei si vom colabora cu politia si alte organe legale in in astfel de investigatii.

Exemple de violari ale securitatii sistemului sau ale retelei includ, dar nu se limiteaza la acestea:
a) accesul sau folosirea neautorizata a datelor, sistemelor sau retelelor inclusiv orice incercare de a verifica, cerceta sau testa vulnerabilitatea unui sistem sau retea sau de a viola securitatea sau masurile de autorizare, fara acordul expres al proprietarului sistemului sau retelei;
b) monitorizarea neautorizata a datelor sau traficului pe orice retea sau sistem fara autorizarea expresa a proprietarului sistemului sau retelei.

La instiintarea oricaror reclamatii in legatura cu oricare dintre faptele enumerate mai sus, MATERIALE APICOLE va colabora si va ajuta politia si organele legii pe parcursul desfasurarii investigatiilor, pentru a pune capat unor astfel de abuzuri si violari.